Δήμος

Το Φεστιβάλ Αισχύλεια αποτελεί σταθερό θεσμό πολιτισμού για να εκφράσουν οι δημιουργοί των τεχνών τις καλλιτεχνικές αλλά και πρωτοποριακές δημιουργίες τους.44η χρονιά, φέτος που το Φεστιβάλ Αισχύλεια με συνέπεια διαμορφώνει ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα, σταθερά ποιοτικό, επίκαιρο αλλά και ανανεωμένο.Η επιτυχημένη πορεία στα πολιτιστικά δρώμενα, μέσω συνεργασιών με καλλιτέχνες, πολιτιστικούς φορείς και οργανισμούς, τοποθετεί υψηλά τους στόχους για το τι θα παρουσιάσει το φεστιβάλ την κάθε χρονιά.Το Φεστιβάλ Αισχύλεια κάθε χρόνο φροντίζει να δίνεται η ευκαιρία σε καλλιτέχνες – δημιουργούς, όλων

διαβάστε περισσότερα

Λαογραφικό Φεστιβάλ

Ο εορτασμός του Μήνα Λαογραφίας έχει καθιερωθεί  πλέον ως ένας θεμελιώδης πολιτιστικός θεσμός στην  πόλη µας. Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, το βήμα δίνεται  στους δεκαπέντε δραστήριους εθνικοτοπικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής µας, µε σκοπό, να παρουσιάσουν και να προβάλλουν εκφάνσεις και μνήμες του λαϊκού τους πολιτισμού που μετέφεραν στις αποσκευές τους, ερχόμενοι στην Ελευσίνα, για ένα καλύτερο αύριο, από κάθε γωνιά της ελληνικής γης. 

διαβάστε περισσότερα
09 Dec 2018 8:22 AM

Η Κοινωφελής Επιχείρηση υλοποιεί κατά την  περίοδο της αποκριάς εκδηλώσεις στη Δημοτική Ενότητα Μαγούλας. Πραγματοποιούνται συνήθως παιδικό αποκριάτικο πάρτυ, παρέλαση αρμάτων & μεταμφιεσμένων και Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα στη Δημοτική Ενότητα Μαγούλας, με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας στην πόλη.  Ωφελούμενοι είναι οι κάτοικοι αλλά και οι επιτηδευματίες της πόλης που μπορούν να διασκεδάσουν αλλά και να προωθήσουν τα προϊόντα τους αφού οι εκδηλώσεις είναι μεγάλος πόλος έλξης επισκεπτών.

Ο αριθμός των επισκεπτών ανέρχεται περίπου στα 7.000 άτομα

διαβάστε περισσότερα
06 Jun 2016 5:08 PM

Η Κοινωφελής Επιχείρηση υλοποιεί κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς εκδηλώσεις στην  κεντρική πλατεία της πόλης. Έχει στην κατοχή της επτά λυόμενους οικίσκους οι οποίοι χρησιμοποιούνται είτε προς ενοικίαση είτε προς διάθεση για κοινωφελείς σκοπούς σε οργανώσεις. Παράλληλα για ένα μήνα περίπου στο συγκεκριμένο χώρο φιλοξενούνται συναυλίες και πολιτιστικά δρώμενα με επίκεντρο τα παιδιά.

διαβάστε περισσότερα
06 Jun 2016 5:03 PM