Έτοιμο και με πλήρη εξοπλισμό το 10ο Νηπιαγωγείο Ελευσίνας

11 Μαρ 2021 2:38 PM

Αργύρης Οικονόμου: «Στόχος μας είναι όλα τα νήπια και τα βρέφη να βρίσκονται τον Σεπτέμβριο σε νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς εντός της Ελευσίνας και της Μαγούλας».

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, προκειμένου τα σχολικά συγκροτήματα, τα νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί σε Ελευσίνα και Μαγούλα να διαθέτουν ασφαλείς και σύγχρονες υποδομές.

Με αυτό τον στόχο, τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Αργύρης Οικονόμου, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Έυη Άνθη, και την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Στέλλα Κάβουρα,  επισκέφτηκε το 10ο Νηπιαγωγείο για να διαπιστώσει την πορεία εγκατάστασης του εξοπλισμού που ήταν σε εκκρεμότητα.

Όπως δήλωσε σχετικά η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, Στέλλα Κάβουρα, «μέσα σε συνθήκες πανδημίας ήταν ακόμη πιο δύσκολο να τρέξουμε με τους ρυθμούς που θα θέλαμε και να συντονίσουμε με τις Κτιριακές Υποδομές, τον πρώην ΟΣΚ, όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες προκειμένου να έρθει ο εξοπλισμός του Νηπιαγωγείου. Όμως, ως Σχολική Επιτροπή δεν πτοηθήκαμε και σήμερα έχουμε ένα άρτιο εξοπλισμένο νηπιαγωγείο για τους πιο πολύτιμους δημότες μας».   

Σημειώνεται, πως με ενέργειες του Δήμου και με δημοτικούς πόρους είχε ετοιμαστεί το προηγούμενο διάστημα και ο οικίσκος που θα φιλοξενήσει τα νήπια.