Ο Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος γιορτάζει 90 χρόνια ζωντανής παρουσίας στην πόλη

Alt
22 Μαρ 2021 2:26 PM

Υπό την αιγίδα του Δήμου Ελευσίνας οι εορτασμοί.

Live στο διαδίκτυο θα προβληθεί αφιερωματικό video την Τρίτη 23 Μαρτίου.

 

Τα 90 χρόνια του στην παρουσία της αθλητικής και κοινωνικής ζωής της Ελευσίνας, γιορτάζει ο Πανελευσινιακός Α.Ο. και ο Δήμος Ελευσίνας, θέτει υπό την αιγίδα του τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν μέσα στο έτος.

Η αρχή γίνεται αύριο, Τρίτη 23 Μαρτίου, όπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου οι Πρόεδροι των Τμημάτων, ο Δήμαρχος Αργύρης Οικονόμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Ελ. Κοσμόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων , Κλ. Τζαφέρης, και ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής για τον εορτασμό των 90 χρόνων, Παν. Λινάρδος, θα κηρύξουν την έναρξη των εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν μέσα στη χρονιά.

Σημειώνεται, ότι λόγω των υγειονομικών περιορισμών, η εκδήλωση θα γίνει με περιορισμό 9 ατόμων αλλά θα προβληθεί ζωντανά στο 

http://www.hellasnews.tv/live33

Ειδικότερα, την Τρίτη το απόγευμα στις 7, όλοι οι Ελευσίνιοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν ένα ειδικό, αφιερωματικό video για τα 90 χρόνια παρουσίας και ιστορίας του αθλητικού ομίλου που έχει συνδέσει την παρουσία του με το όνομα και την ιστορία της πόλης.

Τόσο οι Διοικήσεις των τμημάτων, όσο και η Δημοτική Αρχή προγραμματίζουν ειδικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του έτους, όπως Εορταστική Εβδομάδα, συλλεκτικές εμφανίσεις, δρώμενα, ώστε να τιμηθεί το μεγάλο αθλητικό σωματείο και με την παρουσία κόσμου.

Για το θέμα, ο Δήμαρχος Αργύρης Οικονόμου δήλωσε:

«Τα 90 χρόνια από την ίδρυση του Πανελευσινιακού είναι ένα ορόσημο για την αθλητική και κοινωνική ζωή του τόπου μας. Ως Δήμος δεν θα μπορούσαμε παρά να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε οι εορτασμοί να λάβουν τον πανηγυρικό χαρακτήρα που τους αξίζει. Γενιές και γενιές έχουν γαλουχηθεί στα αθλητικά ιδεώδη μέσα από αυτόν και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει και στα χρόνια που θα έρθουν».