Συγχαρητήρια Δημάρχου Ελευσίνας στον πολυνίκη αθλητή ΑμεΑ Γιώργο Ανυφαντή

30 Μαρ 2021 12:52 PM

Αργύρης Οικονόμου: «Ο Δήμος Ελευσίνας θα στηρίξει την προσπάθεια του Γιώργου και των άλλων αθλητών με αναπηρία στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο».

Γιώργος Ανυφαντής: «Η στήριξη του Δήμου είναι πολύ σημαντική για τους αγώνες που έρχονται».

Μετά το πανελλήνιο ρεκόρ που σημείωσε στην ημερίδα στίβου που πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου, ο Ελευσίνιος Γεώργιος Ανυφαντής στο μήκος Τ63 με 5.11μ, ο Αργύρης Οικονόμου προσκάλεσε τον αθλητή στο Δημαρχείο προκειμένου να του εκφράσει προσωπικά τα συγχαρητήρια του.

Κατά τη συνάντηση, παρουσία και της Προέδρου του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ, Έυης Άνθη, και του Αντιπροέδρου Ευαγγ. Ρόκα, συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους μπορεί ο Δήμος Ελευσίνας να στηρίξει την προσπάθεια του αθλητή, τόσο στις προπονήσεις του, όσο και στη διεθνή του παρουσία.

Για το θέμα των προπονήσεων, η Δημοτική Αρχή πρόκειται να προσκαλέσει το επόμενο διάστημα και τη διοίκηση του «Τριπτόλεμου», του Αθλητικού Συλλόγου για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, προκειμένου να δρομολογηθούν παρεμβάσεις που θα βοηθήσουν τους αθλητές με αναπηρία της πόλης μας.

Ωστόσο, πρόθεση του Δημάρχου, Αργύρη Οικονόμου, είναι να στηριχθούν οι αθλητές με αναπηρία της Ελευσίνας και στις ανάγκες που θα προκύψουν για τη συμμετοχή τους σε πανευρωπαϊκούς αγώνες αλλά και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Αυγούστου στο Τόκιο.  

Ο Γιώργος Ανυφαντής, δήλωσε σχετικά: «Η πρωτοβουλία αυτή του Δήμου μας δίνει πολύ μεγάλη χαρά. Δεν είναι μόνο η ηθική ικανοποίηση από αυτή τη συνάντηση που μου δίνει χαρά, είναι και η προσωπική δέσμευση του Δημάρχου να στηρίξει τους αθλητές με αναπηρία από την Ελευσίνα στις διεθνείς υποχρεώσεις μας».