Διανομή κατεψυγμένων τροφίμων και προϊόντων για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Alt
10 Δεκ 2020 9:25 AM
Κατηγορία: Κοινωνία

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας, στο πλαίσιο της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ενημερώνει για τη διανομή κατεψυγμένων τροφίμων και προϊόντων για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Δεκεμβρίου 2020, στο κτήριο της Υπηρεσίας επί των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Ελευθ. Βενιζέλου. Τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι χορηγία του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

Κατά τη διάρκεια του έτους 2020, –επιπροσθέτως των βασικών ειδών διατροφής που διατίθενται από ίδιους πόρους του Δήμου-, το Κοινωνικό Παντοπωλείο είχε τη δυνατότητα να συνεχίσει να διανέμει στους 314 δικαιούχους του  και είδη ψυγείου και κατεψυγμένα προϊόντα συνολικής αξίας 21.000,00 Ευρώ, με τη χορηγία του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει σταθεί αρωγός και πολύτιμος βοηθός στις διαρκείς προσπάθειές της για την ενίσχυση της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ανταποκρίνεται άμεσα στα αιτήματά της για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών, όταν προκύπτουν, και υιοθετεί τις προτάσεις της για τη βελτίωση των παροχών προς τους άπορους και οικονομικά αδύναμους συνδημότες μας.

Αναγνωρίζοντας το υψηλό επίπεδο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ευελπιστούμε στη συνέχιση και διεύρυνση της συνεργασίας μας και την ερχόμενη χρονιά προς όφελος των συμπολιτών μας.