ΔΙΑΡΚΗΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΣΤΗ ΜΑΓΟΥΛΑ

Alt
14 Ιαν 2020 4:05 PM
Κατηγορία: Πολιτισμός

 

Πρωτοχρονιάτικη πίτα στη Δημοτική Ενότητα Μαγούλας έκοψε το πρωί της Κυριακής 12 Ιανουαρίου ο Δήμος Ελευσίνας.  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων στο δημοτικό κατάστημα Μαγούλας, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στο γειτονικό,  Ιερό Ναό Αναλήψεως. Μεταφέροντας τις ευχές του Μητροπολίτη κ. Κωνσταντίνου, ο ιερέας που τέλεσε τη δοξολογία και ευλόγησε την πίτα, ευχήθηκε «το νέον έτος να είναι υγιές, ευτυχές και δημιουργικό».
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Αργύρης Οικονόμου απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, επισήμους, κατοίκους και εκπροσώπους τοπικών φορέων ευχήθηκε αρχικά, «υγεία και ευημερία προς εσάς και τις οικογένειες σας» και πρόσθεσε πως  «η σημερινή εκδήλωση είναι έμπρακτη αναγνώριση και αναγκαία πράξη που βάζει τέλος στην απομόνωση της Μαγούλας. Αρμόδιος αντιδήμαρχος, Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας και υπάλληλοι του δήμου εργάζονται με στόχο τη διαρκή αναβάθμιση βελτίωση της Μαγούλας. Επίσης στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2020 περιλαμβάνονται πολλά έργα που θα φέρουν νέα δεδομένα στην περιοχή. Μεταξύ αυτών και η κατασκευή πρανών που υπέστησαν ζημιές από  πρόσφατες  πλημμύρες». «Η Μαγούλα είναι κεντρική σκέψη και επιλογή μας», τόνισε ο δήμαρχος και εξήγγειλε πως «από το Μάρτιο θα γίνονται συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, εδώ στη Μαγούλα», όπως ήταν η προεκλογική δέσμευση. Ζήτησε τέλος, την ενεργή συμμετοχή του κόσμου και εξέφρασε ευχές για «χρόνια πολλά και ευλογημένα».   
Ευχές για «υγεία και καλύτερο 2020» εξέφρασε ο Βουλευτής Δυτ. Αττικής Γ. Κώτσηρας προσθέτοντας πως στηρίζει τις ενέργειες του Δήμου για την προετοιμασία της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής  Λ. Κοσμόπουλος εκφράζοντας τις δικές ευχές τόνισε πως η συνεργασία με το Δήμο είναι άψογη και πως μέλημα της Περιφέρειας είναι η υλοποίηση τοπικών προγραμμάτων για το περιβάλλον και την ανεργία. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και εξέφρασαν τις ευχές τους ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας Γ. Ηλιόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Μ. Μίχας, Λ. Παππάς, Θ. Μαυρογιάννης, η πρόεδρος του ΣΔΚ Μαγούλας Σ. Στάμου, η γραμματέας του Δ. Συμβουλίου Σ. Κάβουρα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δ. Παπαγιάνναρος, Ν. Βιλλιώτης, Φ. Τατάκης, Μ. Μπάρδης, ο πρόεδρος του ΣΔΚ Ελευσίνας Γ. Γιαννίκος, οι αντιπρόεδροι του ΠΑΚΠΠΑ Β. Ρόκας και ΚΕΔΕ Ζ. Στραϊτούρη, τοπικοί σύμβουλοι Ελευσίνας και Μαγούλας, εκπρόσωποι των τοπικών στρατιωτικών αρχών κ.α.  Παρευρέθηκαν επίσης οι πρώην κοινοτάρχες και δήμαρχοι Μαγούλας κ.κ. Θ. Ρόκας,  Δ. Μίχας, Γ. Μοίρας.