ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

Alt
14 Ιαν 2020 3:55 PM

 

Από τη Δημοτική Αστυνομία Ελευσίνας 

Σε μία κίνηση προειδοποίησης των οδηγών που σταθμεύουν παράνομα, προχώρησε η Δημοτική Αστυνομία Ελευσίνας τις ημέρες των εορτών, ως ένδειξη καλής θέλησης και ευαισθητοποίησης του κόσμου στο θέμα αυτό. Πιο συγκεκριμένα υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας μοίρασαν κλήσεις, προειδοποιητικού χαρακτήρα, σε όσους στάθμευαν σε σημεία που δεν επιτρέπεται, ειδικά πάνω στα πεζοδρόμια των οδών.
 Τα σημειώματα που έμοιαζαν με έντυπο κλήσης, μοιράστηκαν σε μηχανάκια, αυτοκίνητα και κάθε είδους οχήματα, αναγράφοντας πάνω την παρακάτω προειδοποίηση: 
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΛΗΣΗ. Την επόμενη φορά όμως που θα παρκάρεις παράνομα, θα σου επιβληθεί το προβλεπόμενο πρόστιμο. Βοήθησε και εσύ να ζήσουμε όλοι καλύτερα!!! 
Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για την Δημοτική Αστυνομία και δημοτικός σύμβουλος  Χαράλαμπος Σεμερτζίδης σε δήλωση του αναφέρει: «Θελήσαμε να δώσουμε το παράδειγμα στους πολίτες μοιράζοντας φυλλάδιο σε τύπο κλήσης, ώστε να ευαισθητοποιηθούν για την παράνομη στάθμευση. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει διαβούλευση του Δήμου με τους καταστηματάρχες και την Τροχαία, ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε μία λύση στο πρόβλημα».
Η πρόθεση της δημοτικής αστυνομίας εστιάζεται στο μήνυμα «Δώσε χώρο στους πεζούς να κυκλοφορήσουν ελεύθερα. Σεβόμαστε τους συμπολίτες μας, αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής στην πόλη μας. Δίνουμε το παράδειγμα στις μελλοντικές γενιές».