Ενημέρωση για τα Ενεργά Κρούσματα στον Δήμο Ελευσίνας

23 Μαρ 2021 8:51 AM

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, η πορεία των επιδημιολογικών δεικτών του Δήμου μας είναι -δυστυχώς- αυξητική για τέταρτη συνεχή εβδομάδα.

Ο απόλυτος αριθμός των ενεργών κρουσμάτων στον Δήμο μας, παρουσίασε μια ακόμη ανησυχητική, διαδοχική κλιμάκωση, αφού 120 συνδημότες μας ασθενούν από τη νόσο covid-19 έναντι των 110 ενεργών κρουσμάτων, που καταγράφηκαν την 15η Μαρτίου.
Το άθροισμα μάλιστα των σημερινών κρουσμάτων είναι το μέγιστο όλης αυτής της χρονικής περιόδου της υγειονομικής κρίσης.

Ασφαλώς και γωρίζουμε την ψυχική κόπωση των Συνδημοτών μας, θα θέλαμε όμως για ακόμη μια φορά να απευθύνουμε έκκληση προς όλους για τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας, αποφυγή́ περιττών συναθροίσεων και συμμετοχή στο πρόγραμμα των εμβολιασμών της Πολιτείας.

Τέλος, ενημερώνουμε πως εχθές Κυριακή 20 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν 848 έλεγχοι και διαπιστώθηκαν 36 θετικα κρούσματα, οπότε λόγω αυτού την Πέμπτη 25 Μαρτίου στην Ελευσίνα και την Παρασκευή 26 Μαρτίου στην Μαγούλα, θα πραγματοποιηθούν δράσεις σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ (θα υπάρξει και νέα ανακοίνωση για τις ώρες και τα σημεία ελέγχου των δημοτών).

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους νοσούντες συνδημότες μας και η σκέψη μας είναι κοντά σε εκείνους και τους οικείους τους.