ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ 2020

Alt
16 Ιαν 2020 3:49 PM
Κατηγορία: Πολιτισμός

 

Στην πίτα του  Συλλόγου Γυναικών Μαγούλας  

Άρωμα γυναίκας είχε η κοπή της βασιλόπιτας το βράδυ του Σαββάτου 11 Ιανουαρίου,  στο  Σύλλογο Γυναικών Μαγούλας. Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα που στεγάζονται τα γραφεία του, μετά τη δοξολογία ο ιερέας ευχήθηκε «χρόνια ευλογημένα και καρποφόρα». Στη συνέχεια η πρόεδρος του συλλόγου έκανε ένα σύντομο απολογισμό των δράσεων που υλοποιήθηκαν τη χρονιά που πέρασε και  εξέφρασε ευχές για υγεία και καλή χρονιά, «να είναι το 2020 καλύτερο και να πραγματοποιηθούν τα όνειρα μας».
Χαιρετισμό απεύθυναν επίσης ο αντιπρόεδρος της Βουλής Θ. Μπούρας, και οι βουλευτές Δυτ. Αττικής Ευαγ. Λιάκος, και  Γ. Κώστηρας.
«Η πολυπληθής παρουσία του κόσμου στην κοπή της πίτας φανερώνει ότι ο σύλλογος έχει δυναμική και επιρροή στη Μαγούλα» δήλωσε ο δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου για να προσθέσει πως «η δημοτική αρχή θα σταθεί δίπλα στα προβλήματα και τα αιτήματα σας». Κλείνοντας, ευχήθηκε «δύναμη, υγεία και υπομονή» για τη νέα χρονιά. 
Τις ευχές τους για καλή χρονιά και υγεία εξέφρασαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας Γ. Ηλιόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Μ. Μίχας, Λ. Παππάς, Γ. Κουρούνης, Π. Κουκουναράκης, η αντιπρόεδρος του ΔΣ Β. Ρεντούμη, η γραμματέας του ΔΣ Σ. Κάβουρα, οι επικεφαλής των συνδυασμών της μειοψηφίας στο ΔΣ Γ. Τσουκαλάς και Ν. Τσίτσος, ο περιφ. Σύμβουλος Γ. Γεωργόπουλος, η πρόεδρος του ΣΔΚ Μαγούλας Σ. Στάμου, ο πρόεδρος του ΣΔΚ Ελευσίνας Γ. Γιαννίκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δ. Παπαγιάνναρος, Φ. Τατάκης, Δ. Τσάτσης,  Χ. Ανδρώνης,   οι τοπικοί σύμβουλοι Μαγούλας Α. Ψωμιάδης, Χ. Τρυπιτσίδης, Γ. Μουρούτσος,  καθώς και εκπρόσωποι εθνικοτοπικών συλλόγων και φορέων του δήμου.