Η ΠΙΤΑ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

Alt
28 Ιαν 2020 2:28 PM
Κατηγορία: Κοινωνία

 

Στο νέο, σύγχρονο και λειτουργικό  χώρο που εδώ και λίγους μήνες στεγάζεται το ΚΑΠΗ της Μαγούλας, συγκεντρώθηκαν το πρωί της Παρασκευής τα μέλη του για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.  Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό από την πρόεδρο του ΠΑΚΠΠΑ κα. Εύη Άνθη-Γκιόκα η οποία ευχήθηκε «καλή χρονιά με υγεία και κάθε καλό για όλους». Εξήγησε τις διαδικασίες για τη συμμετοχή στις εκδρομές του ΚΑΠΗ, τους εκκλησιασμούς και παρουσίασε συνοπτικά το πρόγραμμα δράσης των επόμενων μηνών.
Στη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν τα μέλη του ΚΑΠΗ παρέστησαν επίσης προκειμένου να εκφράσουν τις ευχές τους για «υγεία χρόνια πολλά και ευτυχισμένα», οι αντιδήμαρχοι Μ. Μίχας (Μαγούλας) και Π. Κουκουναράκης, η πρόεδρος του ΣΔΚ Μαγούλας Σ. Στάμου, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας Σ. Κάβουρα, ο αντιπρόεδρος του  ΠΑΚΠΠΑ Β. Ρόκας και  τα μέλη του ΔΣ  Γ. Κριτσαντώνης, Αθ. Χατζηαντωνίου, όπως επίσης και οι τοπικοί σύμβουλοι Ν. Κανάκη, Α. Ψωμιάδης, Γ. Μουρούτσος, Χ. Δελαπόρτας. Επίσης παρευρέθηκαν ο πρώην δήμαρχος Θ. Ρόκας,  εκπρόσωποι από τους Συλλόγους Γυναικών και Ποντίων Μαγούλας.
Ο χώρος που στεγάζεται το ΚΑΠΗ της Μαγούλας είναι νέος, ιδιαίτερα χρηστικός και κατάλληλος για πολλές δραστηριότητες, ενώ βρίσκεται σε κεντρικό σημείο και είναι εύκολα προσβάσιμος για κάθε επισκέπτη. Τα εγκαίνια του νέου χώρου πραγματοποιηθήκαν μόλις, στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου.