Η ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Alt
16 Ιαν 2020 3:41 PM
Κατηγορία: Πολιτισμός

 

Αργ. Οικονόμου: "Περισσότερα χιλιόμετρα και περισσότερος κόσμος στο δρομικό κίνημα"  

Ενέργεια και αθλητικό πνεύμα γέμισε το «ΣΤΕΚΙ» στο ΠΑΚΠΑ το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιανουαρίου, στην  κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ελευσίνας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα και ευχές  για το νέο έτος από το προεδρείο του συλλόγου.
« Καλή χρονιά, περισσότερα χιλιόμετρα και περισσότερο κόσμο στο δρομικό κίνημα  το 2020» ευχήθηκε ο δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου και συμπλήρωσε πως  με τη  συνεργασία του συλλόγου το μήνυμα για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα μεταφέρεται παντού. Πρόσθεσε επίσης ότι  «τη δημοτική αρχή απασχολεί έντονα το θέμα των αθλητικών εγκαταστάσεων και θα  καταβάλουμε κάθε προσπάθεια προς την επίλυσή  του».
Ευχές για καλή χρονιά με  δύναμη και αντοχή εξέφρασαν ο πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας  Γ. Ηλιόπουλος, η πρόεδρος του ΠΑΚΠΑΑ Εύη Άνθη-Γκιόκα και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Φ. Τατάκης.
Στη συνέχεια βραβεύτηκαν αθλητές του Συλλόγου που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε, μεταξύ αυτών οι Κ. Παπακωσταντίνου,  Θ. Μίχας, Χ. Δεδεηλίας.   
 Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Γ. Κουρούνης, Μ. Μίχας, Π. Κουκουναράκης, η γραμματέας του ΔΣ Σ. Κάβουρα, ο δημοτικός σύμβουλος Χ. Σεμερτζίδης, οι αντιπρόεδροι του ΠΑΚΠΠΑ Β. Ρόκας και ΚΕΔΕ Ζ. Στραϊτούρη, ο πρόεδρος του ΣΔΚ Ελευσίνας Γ. Γιαννίκος, ο Γ. Κουκμάς ως εκπρόσωπος της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας κ.α.