Κλειστά Κοιμητήρια σε Ελευσίνα και Μαγούλα

Alt
16 Απρ 2020 12:37 PM

Η Υπηρεσία Καθαριότητας όλο το προηγούμενο διάστημα εργάστηκε με επιμέλεια έτσι ώστε το Κοιμητήριο Ελευσίνας και το Κοιμητήριο Μαγούλας να καθαριστούν και να ευπρεπιστούν, για να έχουν την εικόνα που αρμόζει στη μνήμη των αγαπημένων προσώπων που δεν βρίσκονται εν ζωή.

Σεβόμαστε και κατανοούμε απόλυτα την δυσκολία που περνούν οι Συμπολίτες μας, αυτές τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, που έχουν χάσει τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η κατάσταση όμως που βιώνουμε ως κοινωνία λόγω κορωνοϊού μας επιβάλλει να συνταχθούμε πλήρως με τις αποφάσεις των ειδικών και να έχουμε κλειστά τα Κοιμητήρια.

Γι αυτό τα Κοιμητήρια σε Ελευσίνα και Μαγούλα, σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την ανάγκη περιορισμού της διάδοσης του Covid-19 ( ΦΕΚ τ.Α55/2020 ) και την υπ. αριθμ 889/2020 απόφαση Δημάρχου κ. Αργυρίου Οικονόμου, θα παραμείνουν κλειστά από την Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου 2020 έως και την Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου 2020.

Με τη βεβαιότητα ότι, παρά τη θυσία που προϋποθέτει, θα τηρηθεί με κατανόηση και αυτό το μέτρο, που στόχο έχει την προστασία της ζωής όλων μας, ευχόμαστε η Ανάσταση του Κυρίου να φωλιάσει στην ψυχή μας την ελπίδα και την πίστη ότι θα βγούμε όλοι νικητές και από αυτή τη δοκιμασία.

Χρόνια σας Πολλά.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.