ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

Alt
08 Οκτ 2019 11:45 AM
Κατηγορία: Πολιτισμός

Συνδιοργανωτής ο Δήμος Ελευσίνας  

Στην «Κρητική Βραδιά», την όμορφη εκδήλωση του διοργάνωσε ο Σύλλογος Κρητών Ελευσίνας, παρέστη ο δήμαρχος  κ. Αργύρης Οικονόμου. Η εκδήλωση που τιμά την Κρητική παράδοση και φέρνει  τα ήθη και έθιμα της «Μεγαλονήσου» στην Ελευσίνα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου, στους χώρους της Ελαιουργικής στην Ελευσίνα.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος  τόνισε πως ο δήμος Ελευσίνας είναι και πάλι συνδιοργανωτής σε εκδήλωση των Κρητών μετά από παύση δύο ετών και ευχαρίστησε το  σύλλογο για τη διαχρονική προσφορά του στα πολιτιστικά πράγματα της πόλης. Μίλησε ακόμη για την ξεχωριστή συνεισφορά  μελών του συλλόγου όπως ο Μύρωνας Μαραγκάκης και απέδωσε τιμή και σεβασμό στους Αντώνη Τριποδάκη και Μάρκο Αγριμάκη.
 Ζήτησε ακόμη από τους  Κρήτες-αλλά και τους  άλλους  πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης- να γίνουν πρωτοπόροι στις δράσεις της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021 και μαζί με το δήμο να συμβάλουν στην επιτυχία του θεσμού, ώστε να γίνει αντάξιος των προσδοκιών όλων των ελευσινίων.
Στην εκδήλωση, από το δήμο Ελευσίνας παρευρέθηκαν επίσης  οι αντιδήμαρχοι: Τεχνικών Υπηρεσιών  Θ. Μαυρογιάννης,  Οικονομικών Π. Κουκουναράκης,  Καθαριότητας-Πρασίνου Λ. Παππάς, η πρόεδρος του ΠΑΚΠΑΑ  Άνθη –Σεβασμία Γκιόκα και δημοτικοί σύμβουλοι.