ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ…ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

Alt
12 Δεκ 2019 2:31 PM

 

Από τις 13 Δεκεμβρίου ως τις 2 Ιανουαρίου 


«Χριστούγεννα σαν παραμύθι» προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ζήσουν, στο πιο Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, ο δήμος Ελευσίνας. Παιχνίδια και δραστηριότητες όπως μαγικό τρενάκι, τοίχος αναρρίχησης, οικολογικό παγοδρόμιο και πολλές-πολλές ακόμα εκπλήξεις είναι οι φετινοί πρωταγωνιστές των γιορτών.
Ο Άγιος Βασίλης αποβιβάζεται στην κεντρική πλατεία της Ελευσίνας, πανέτοιμος να ακούσει και να εκπληρώσει τις επιθυμίες των μικρών και… μεγαλύτερων φίλων του. Πλήθος θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, συναυλίες, χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, παιχνίδια και δράσεις, αλλά και εντυπωσιακά shows, μας περιμένουν για πολλή διασκέδαση, χορό και περιπέτεια. Εορταστικά δρώμενα θα πραγματοποιηθούν επίσης στη Μαγούλα και στην πλατεία Λαού στην άνω Ελευσίνα. 
Το παραμύθι ξεκινά το πολύχρωμο ταξίδι του από την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου με ξωτικά, μπαλόνια, κουκλοθέατρο και τη Φιλαρμονική του Δήμου Ελευσίνας σε χριστουγεννιάτικες μελωδίες  και τραγούδια να μας θυμίζει ότι πλησιάζει η Άγια Νύχτα.
Περισσότερα, πιο εντυπωσιακά και πιο φαντασμαγορικά δρώμενα το Σάββατο το απόγευμα με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικο δέντρου και τη μουσική συναυλία. 
Το παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο χωρίο θα λειτουργεί καθημερινά από την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 ως και την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020 από τις 11 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ. Τα Σαββατοκύριακα θα είναι ανοιχτό από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ. Την παραμονή των Χριστουγέννων (24 Δεκεμβρίου) και της Πρωτοχρονιάς (31 Δεκεμβρίου) θα λειτουργήσει από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα. Ανήμερα των  Χριστουγέννων (25 Δεκεμβρίου) και της Πρωτοχρονιάς (1η Ιανουαρίου) θα είναι ανοιχτό από τις 4 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ.