Νυχτερινή αποκομιδή απορριμμάτων

10 Νοε 2020 11:23 AM

Στο πλαίσιο της προσπάθειας βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών στον Δήμο μας, η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ενημερώνει τους Δημότες ότι η συλλογή των απορριμμάτων θα γίνεται πλέον τις νυκτερινές ώρες.

Ειδικά αυτή την εποχή που η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση αυτή η πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Καθαριότητας, θα διασφαλίσει περαιτέρω την δημόσια υγεία των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου μας.

Τέλος η αποκομιδή τις νυχτερινές ώρες θα γίνεται με ασφάλεια, θα συμβάλλει στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας στους κεντρικούς δρόμους, όπου καθημερινά παρατηρούνται τα γνωστά προβλήματα ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την εξέλιξη της πανδημίας.

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα καλούνται να δώσουν μία μάχη σε αντίξοες συνθήκες, με σκοπό την προάσπιση της υγείας όλων μας. Για τον λόγο αυτό στο επόμενο διάστημα δίνουμε προσοχή στα παρακάτω:

  • Κατεβάζουμε τα απορρίμματα από το σπίτι μας μέχρι την 21.00 το βράδυ.
  • Τοποθετούμε αυτά δεμένα καλά σε σακούλες εντός των κάδων φροντίζοντας να παραμένουν κλειστοί.
  • ΔΕΝ κλαδεύουμε, ΔΕΝ εγκαταλείπουμε προϊόντα ανακαινίσεων δίπλα σε κάδους απορριμμάτων παρά μόνο εντός ειδικών skipper, ΔΕΝ βγάζουμε ογκώδη απορρίμματα (στρώματα, έπιπλα κλπ).

Σε επείγοντα περιστατικά οι Δημότες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα των Συνεργείων : 2100100696-7 & 2105541359, Γραμματεία Αντιδημάρχου.