ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Alt
23 Οκτ 2019 2:04 PM
Κατηγορία: Κοινωνία

 

Συμβουλευτικές δράσεις για τη σημασία της πρόληψης ασθενειών 

Ο «Συμβουλευτικός Σταθμός Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας» του Δήμου Ελευσίνας, διοργανώνει ενημερωτική ομιλία με αφορμή τον μήνα πρόληψης καρκίνου του μαστού που είναι ο Οκτώβριος. Η ομιλία, με θέμα «Η σημασία της πρόληψης στην αντιμετώπιση των ασθενειών: Γυναικολογικός έλεγχος, Αντισύλληψη, Εμβολιασμός παιδιών» θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του «Κέντρου Ανοιχτής Φιλοξενίας Προσφύγων Ελευσίνας», στις 29 Οκτωβρίου 2019, ώρα 10:00 π.μ. και απευθύνεται σε γυναίκες πρόσφυγες.  Η εισήγηση θα υλοποιηθεί από τη μαία του «Κέντρου Μάνας και Παιδιού» του Κέντρου Υγείας Ελευσίνας, κα Αντωνάρα Μαρία. 
Καλωσόρισμα και ενημέρωση σχετικά με τις υπηρεσίες του «Συμβουλευτικού Σταθμού Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας» του Δήμου Ελευσίνας θα απευθύνει η νομικός του σταθμού, κα. Μουρτζούκου Πηνελόπη. 
Ο «Συμβουλευτικός Σταθμός Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας» εποπτεύεται από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας. Η δράση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της ΜΚΟ «SolidarityNow» και τη συνεργασία του «Κέντρου Μάνας και Παιδιού» του Κέντρου Υγείας Ελευσίνας.