Ο Δήμος μας αποκτά ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο στο κέντρο της πόλης εμβληματικής αξίας : την Οικία Μορφοπούλου

Alt
06 Ιουλ 2020 1:09 PM

Η χρηματοδότηση του Δήμου μας, από το Υπουργείο Εσωτερικών, με το ποσό των 20 εκ. ευρώ στις 16 Ιανουαρίου 2020, ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη ότι μόνο όταν υπάρχει συντονισμένο σχέδιο και προγραμματισμός υπάρχει και αποτέλεσμα.

Με την μεταφορά 812.300 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών προς τον Δήμο μας, με σκοπό την αποζημίωση των ιδιοκτήτων του ακινήτου Μορφόπουλου,, ο Δήμος μας αποκτά ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο στο κέντρο της πόλης εμβληματικής σημασίας.

Να σημειωθεί ότι για την απόκτηση του ακινήτου, ο Δήμος μας δεν θα στερηθεί ιδίους πόρους, γεγονός που οφείλεται στην επιτυχία επιχορήγησής του με 20 εκ. ευρώ από την κεντρική κυβέρνηση για αναπτυξιακούς σκοπούς.

Η αξιοποίηση και ανάπλαση του ακινήτου συνολικής έκτασης 4,6 στρεμμάτων στο κέντρο της πόλης της Ελευσίνας, εντάσσεται στον σχεδιασμό της Δημοτικής μας Αρχής για ολοκληρωμένες παρεμβάσεις σε όλο τον δήμο με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.   

Με λιγότερα λόγια και περισσότερες πράξεις, με σχέδιο, στοχοπροσήλωση και σκληρή δουλειά αυτά που φαίνονταν πως δεν μπορούν να αλλάξουν, όχι μόνο αλλάζουν αλλά ανατρέπονται και φέρνουν έμπρακτα και αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα για τον Δήμο μας.