Παροχή αυτοκινήτου από την Εταιρεία Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ για τις ανάγκες του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

Alt
13 Νοε 2020 10:34 AM

Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020, η Εταιρεία Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ παρέδωσε για ένα χρόνο στο Δήμο Ελευσίνας το επιβατικό αυτοκίνητο που διέθεσε προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού. Η παράδοση του αυτοκινήτου έγινε από τον Διευθυντή του Εργοστασίου Ελευσίνας της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ κύριο Ανδρέα Σαμοθράκη και την Κοινωνική Λειτουργό κυρία Μαρουσώ Σπετσιώτη, προς το Δήμαρχο Ελευσίνας κύριο Αργύρη Οικονόμου και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κυρία Σεβασμία Άνθη-Γκιόκα, παρουσία των εργαζομένων της   Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.

Ο Διευθυντής του Εργοστασίου Ελευσίνας της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ κύριος Ανδρέας Σαμοθράκης αναφέρθηκε στη σημασία των παρεχόμενων υπηρεσιών του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και της Διεύθυνσης, για τους ευάλωτους συμπολίτες μας που πλήττονται, ιδιαιτέρως στην τρέχουσα χρονική συγκυρία.

Ο Δήμαρχος Ελευσίνας κύριος Αργύρης Οικονόμου ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ για την παραχώρηση του αυτοκινήτου στο Δήμο Ελευσίνας –ενέργεια που διευκολύνει το έργο και τις παρεχόμενες από το Δήμο υπηρεσίες προς τους δημότες του- και αναφέρθηκε στη σημασία της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και στη διαρκή συνδρομή και προσφορά της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ προς όφελος των πολιτών της περιοχής.

Αυτές τις κρίσιμες στιγμές, τέτοιες προσφορές αλληλεγγύης, όχι μόνο ενθαρρύνουν την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος με όλες τις σχετικές δομές και τις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά ενισχύουν και ισχυροποιούν με ουσιαστικό τρόπο τη δράση των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, βοηθώντας και υποστηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ως Δημοτική Αρχή περιμένουμε και άλλες τέτοιες κοινωνικού χαρακτήρα προσφορές από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή που θα στηρίξουν αυτές τις δύσκολες στιγμές το έργο της Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου μας.