ΠΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Alt
28 Ιαν 2020 4:03 PM

 

«Όλοι οι πολίτες, όλοι οι συνδυασμοί να δώσουμε μάχη για τη νέα πόλη»


«Ευχαριστώ όλους  τους υπαλλήλους του δήμου Ελευσίνας για τη σημαντική προσφορά τους. Καμία δημοτική αρχή δεν μπορεί να βελτιώσει την πόλη, δε μπορεί να αλλάξει την Ελευσίνα και τη Μαγούλα χωρίς εσάς συνδιαμορφωτές. Να δώσουμε τη μάχη για τη νέα πόλη όλοι μαζί  οι πολίτες, όλοι οι συνδυασμοί», δήλωσε ο δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου  στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης  πίτας των εργαζομένων στο δήμο και τα νομικά πρόσωπα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ιδιαίτερα φιλική, χαλαρή ατμόσφαιρα  στο ισόγειο του Δημαρχείου το μεσημέρι της Δευτέρας, παρουσία δεκάδων εργαζομένων από όλα τα τμήματα και τις διευθύνσεις του δήμου. 
Συνεχίζοντας το σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος κάλεσε τους  εργαζόμενους να δώσουν κάθε ικμάδα τους εαυτού τους για την υπηρεσία της πόλης και πρόσθεσε πως «το 2021 η πόλη θα ανταποκριθεί με επιτυχία . Για τις ανάγκες προετοιμασίας της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας  θα αυξηθεί το προσωπικό». Τόνισε ακόμη πως στόχος του είναι η βελτίωση των συνθηκών εργασίας και  έκλεισε με την ευχή για «Χρόνια Πολλά, να είστε καλά και να πετύχουμε τους στόχους. Του χρόνου περισσότεροι, υγεία και ευημερία».
Ευχές για  χρόνια πολλά , ενότητα, καλύτερη Ελευσίνα και Μαγούλα ώστε να γίνουν πόλεις πρότυπο  έδωσαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γ. Ηλιόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Ι. Παναγιωτούλιας, οι  αντιδήμαρχοι Θ. Μαυρογιάννης, Λ. Παππάς, Π. Κουκουναράκης, Γ. Κουρούνης, Μ. Μίχας, Δ. Λιάσκος,  οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων, Γ. Γιαννίκος, Σ. Στάμου, η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Ζ. Στραϊτούρη, οι δημοτικοί σύμβουλοι από τους συνδυασμούς της μειοψηφίας Δ. Οικονόμου. Κ. Παραδείση, Α. Αλεξανδρόπουλος, η πρόεδρος της Β/ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Κ. Τζικιτζέλα  προϊστάμενοι και διευθυντές  των διαφόρων  διευθύνσεων του δήμου, καθώς και οι πρόεδροι των δύο σωματείων εργαζομένων στο Δήμο Ελευσίνας κ.κ. Ε. Χόνδρου και Κλ. Χαρισιάδη. Ακολούθησε η κλήρωση για  πέντε τυχερούς-λαχνούς που κέρδισαν το «φλουρί» και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κέρασμα.