ΠΙΤΑ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Alt
22 Ιαν 2020 2:45 PM
Κατηγορία: Κοινωνία

 

Στους φιλόξενους χώρους των Α και Β ΚΑΠΗ της Ελευσίνας βρέθηκαν  Τρίτη και Τετάρτη εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής της πόλης με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Μαζική η συμμετοχή των μελών που μετέχουν στις δραστηριότητες των δύο δομών,  δημιούργησαν μια πολύ ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.  Από το Α’ ΚΑΠΗ ο δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου ευχήθηκε «χρόνια πολλά με υγεία» και πρόσθεσε «σας θέλουμε μαζί, η Πολιτιστική Πρωτεύουσα γίνεται και για  εσάς». 
Νωρίτερα, η πρόεδρος του ΠΑΚΠΠΑ κα. Εύη Άνθη-Γκιόκα εξέφρασε τις ευχές της  για αγάπη, «καλή  και ευλογημένη χρονιά, να συναντηθούμε και του χρόνου εδώ όλοι». Αναφέρθηκε επίσης σε θέματα που απασχολούν τα μέλη των  ΚΑΠΗ όπως οι εκδρομές, η συνταγογράφηση φαρμάκων, οι επισκέψεις στα θέατρα, το Λαϊκό Πανεπιστήμιο που ως θεματική ενότητα έχει την υγεία, τα μαθήματα μπαλέτου για την τρίτη ηλικία  που γίνονται στο ΠΑΚΠΠΑ. Διαβεβαίωσε πως τα αιτήματα των μελών  θα ικανοποιηθούν και  ζήτησε  καλή  συνεργασία από όλους. 
«Χρόνια πολλά και να είστε όσο το δυνατόν πιο υγιείς και ενεργοί» ευχήθηκε ο αντιδήμαρχος Γ. Κουρούνης  τονίζοντας πως  η νέα  δημοτική αρχή θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.  Ευχές για υγεία και συνεχή παρουσία στις εκδηλώσεις των ΚΑΠΗ  εξέφρασε επίσης και ο αντιδήμαρχος Λ. Παππάς. 
Στις εκδηλώσεις των ΚΑΠΗ για την κοπή της πίτας  παρέστησαν μεταξύ άλλων οι τοπικοί σύμβουλοι Ελευσίνας  Α. Στάθη, Χ. Δελαπόρτας, οι αντιπρόεδροι του ΠΑΚΠΠΑ   Β. Ρόκας- της ΚΕΔΕ  Ζωή Στραϊτούρη, τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΚΠΑΑ  Γ. Κριτσαντώνης, Αθ. Χατζηαντωνίου, η πρόεδρος της  Β΄βάθμιας  Σχολικής Επιτροπής Κ. Τζικιτζέλα και φυσικά πολυάριθμα μέλη από τα δύο ΚΑΠΗ της Άνω και Κάτω Ελευσίνας, συνεργάτες και εθελοντές που προσφέρουν απλόχερα υπηρεσίες       στήριξης σε μια εξαιρετικά σημαντική δομή της κοινωνίας.