ΣΙΝΕΜΑ «ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ» ΤΑ ΑΙΣΧΥΛΕΙΑ 2019

Alt
05 Σεπ 2019 11:18 AM

«The Waiter» στο θερινό κινηματογράφο, στην παραλία Ελευσίνας

Η ταινία «The Waiter» σε σκηνοθεσία Στηβ Κρικρ,  προβάλλεται σήμερα το βράδυ στο θερινό κινηματογράφο, στην παραλία Ελευσίνας. Η ταινία που εντάσσεται στο πρόγραμμα  του φεστιβάλ «Αισχύλεια 2019» είναι  μια ιστορία μυστηρίου ένα υπαρξιακό neo noir και μία ιστορία δολοφονίας δοσμένη μέσα από τα μάτια του (εκ)κεντρικού χαρακτήρα, του Ρένου. 
Ο Ρένος είναι ένας επαγγελματίας σερβιτόρος που διάγει μια απλή και ήσυχη ζωή, μοναχικός και σχολαστικός παρατηρητής με ιδιαίτερη αδυναμία στα φυτά. Η ζωή του όμως θα διαταραχθεί όταν θα βρεθεί αντιμέτωπος με την εξαφάνιση του γείτονά του, Μίλαν. Δύο σκοτεινοί χαρακτήρες, ο «Ξανθός» και η Τζίνα, μπλεγμένοι με τον Μίλαν, θα παρασύρουν τον Ρένο σε μια σειρά ακραίων γεγονότων. Ο Ρένος, αμφισβητώντας την ιερή καθημερινή του ρουτίνα, θα δοκιμάσει την ικανότητά του και την προθυμία του να αλλάξει τη ζωή του πάνω σε θέματα αγάπης και θανάτου. Σχέσεις θα δημιουργηθούν, μυστικά θα μοιραστούν και η εμπιστοσύνη θα αμφισβητηθεί. Θα μπορέσει ο Ρένος να ακολουθήσει;
Το «TheWaiter» είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Στηβ Κρικρή. Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη Νέα Υόρκη στα τέλη της δεκαετίας του ’80, και τοποθετημένο στην Αθήνα του σήμερα, το “TheWaiter” είναι μία σπουδή πάνω στην ανθρώπινη φύση.
Σενάριο –Σκηνοθεσία- Παραγωγή: Στηβ Κρικρής
Παίζουν οι ηθοποιοί: Άρης Σερβετάλης, Γιάννης Στάνκογλου, Chiara Gensini, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Mαρία Καλλιμάνη, Αντώνης Μυριάγκος, Γιώργος Γλάστρας, Ελεάνα Φινοκαλιώτη.
Ώρα:  21:15  Εισιτήρια:  5€ 
Χώρος: Θερινός Κινηματογράφος,  παραλία Ελευσίνας