ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Alt
02 Δεκ 2019 3:49 PM

 

 «Πρόσκληση στην  36η  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου»

 

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/06  με τίτλο «Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας», και του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 όπως αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 74 του Ν.4555/18 καλείστε την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα  20:00  στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για να συζητήσουμε και να πάρουμε απόφαση στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΝΟΜΙΚΑ – Γενικός Γραμματέας κ. Παναγιωτούλιας Ιωάννης

1. Καθορισμός αμοιβής των δικηγόρων Κυριάκου Σαμπάνη και Μαγδαληνής Γουρζή αναφορικά με το χειρισμό της ΠΡ 608/13-6-2019 προσφυγής της εταιρείας «Χαλυβουργική Α.Ε.» κατά του Δήμου Ελευσίνας. (εισηγητής κ. Παναγιωτούλιας)

2. Καθορισμός αμοιβής του δικηγόρου Ιωάννη Παυλόπουλου για το χειρισμό της με ΑΚ 9130/14-12-2016 ανακοπής, την οποία άσκησε η εταιρεία «Θεόφιλος Τσοκάνης & ΣΙΑ Ε.Ε.» κατά του Δήμου Ελευσίνας (εισηγητής κ. Παναγιωτούλιας)

3. Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου Αουρέλια Βραμπιέ – Στερκούδη για το χειρισμό της ΠΡ 7985/17-11-2016 προσφυγής, την οποία άσκησε ο Βασίλειος Γερόλυμος κατά του Δήμου Ελευσίνας. (εισηγητής κ. Παναγιωτούλιας)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ – Αρμόδιος Αντιδ/χος κ. Κουρούνης Γεώργιος

4. Επικαιροποίηση της υπ’ αριθμ. 41/2016 απόφασης περί παραχώρησης των αιθουσών διδασκαλίας του 2ου Λυκείου Ελευσίνας, ως χώρων εκπαίδευσης , για τη λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) Ελευσίνας, στο πλαίσιο της Πράξης «Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) – Νέα Φάση», με κωδικό ΟΠΣ 5002212 του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020» (εισηγητής κ. Κουρούνης)

5. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης της αίθουσας μπάσκετ του 2ου – 4ου Γυμνασίου Ελευσίνας για τις ανάγκες  της διοργάνωσης, από το Δήμο Ελευσίνας, Χριστουγεννιάτικης Γιορτής για τα παιδιά των εργαζομένων. (εισηγητής κ. Κουρούνης)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - Αρμόδιος Αντιδ/χος κ. Κουκουναράκης

6. Έγκριση της λειτουργίας υπαίθριας Χριστουγεννιάτικης αγορά στην πόλη μας και του κανονισμού αυτής. (εισηγητής κ. Μεϊμαράκης)

ΤΕΧΝΙΚΑ – Αρμόδιος Αντιδ/χος κ. Μαυρογιάννης Αθανάσιος

7. Λήψη απόφασης για την παράταση της σύμβασης ανάθεσης – ανάληψης εκπόνησης της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη οριοθέτησης και διευθέτησης ρέματος Σαρανταπόταμου σε μη οριοθετημένα τμήματα Δ.Ε. Μαγούλας».(εισηγητής κ.  Βραχάλης)

8. Λήψη απόφασης του υπολογισμού της περιόδου επαναφοράς παροχής σχεδιασμού εκατό (100) ετών σε ότι αφορά την «Μελέτη οριοθέτησης και διευθέτησης ρέματος Μικρό Κατερίνι Δ.Ε. Μαγούλας» (εισηγητής κ. Βραχάλης)

9. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και 1ου ΣΣΕ καθώς και παράταση της σύμβασης ανάθεσης – ανάληψης εκπόνησης του έργου με τίτλο: «Προστασία επικινδύνως ετοιμόρροπου πρανούς σε όχθη Σαρανταπόταμου». (εισηγητής κ. Βραχάλης)

10. Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2020 (εισηγητής κ. Μαυρογιάννης)

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ -Αρμόδιος Αντιδ/χος κ. Παππάς Λεωνίδας

11. Ορισμός επιτροπής για τη προσωρινή και οριστική παραλαβή της «Προμήθειας μεταφορικών μέσων και μηχανημάτων έργου» (εισηγητής κ. Παππάς)

Ν.Π.Ι.Δ.  Κ.Ε.Δ.Ε  - Πρόεδρος κ. Τατάκης Φώτιος - Παναγιώτης

12. Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας της δράσης «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας (εισηγητής κ. Τατάκης)

13. Επί αιτήματος Κ.Ε.Δ.Ε. για παραχώρηση της πλατείας Λαού στην Δ.Ε. Ελευσίνας,  και της κεντρικής πλατείας Μαγούλας. (εισηγητής κ. Τατάκης)

ΓΕΝΙΚΑ

14. Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα εκτέλεσης της δαπάνης καθαρισμού  υαλοπινάκων του Δημοτικού Καταστήματος Μαγούλας. (εισηγητής κ. Μίχας)

15. Επί αιτήματος Σώματος Ελλήνων Προσκόπων (2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ελευσίνας) για παραχώρηση χώρου.

16. Λήψη απόφασης για τον ορισμό δημοτικού συμβούλου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου που συμμετέχει ο Δήμος μας με την επωνυμία: «Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) σύμφωνα με τις διατάξεις του ά. 177 του Ν. 4635/2019 (ΦΕΚ 167 τ. Α’ 30-10-2019).

17. Επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. (εισηγητής κ. Δήμαρχος)

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

  ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Α. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ