Χορός «Αγάπης» Συλλόγου Πελοποννησίων Ελευσίνας.

Alt
25 Φεβ 2020 11:27 AM
Κατηγορία: Πολιτισμός

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Πελοποννησίων

Ξεχωριστή νότα στην εορταστική εκδήλωση έδωσαν τα παιδιά της «Κιβωτού», όπου με το κέφι τους και την ζωντάνια τους απέσπασαν το μεγαλύτερο χειροκρότημα.

Ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Οικονόμου στην τοποθέτηση του, εφόσον συνεχάρη την Πρόεδρο κ Τριλίκη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πελοποννησίων, ανέφερε ότι «στην Κιβωτό έχει φτιαχτεί μια μεγάλη αγκαλιά, με αλληλεγγύη και αγάπη για όλα τα παιδιά, όποια θρησκεία και αν πιστεύουν όποιο χρώμα και αν έχουν. Με τον στίχο του Λευτέρη Παπαδόπουλου “υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα” σας εύχομαι να συνεχίζεται να σκορπίζεται απλόχερα αγάπη, αγάπη αχρωμάτιστη, χωρίς περιορισμούς, να βοηθάτε και να στηρίζετε όλα τα παιδιά».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Ελευσίνας κ. Κουκουναράκης, κ. Λιάσκος και κ. Παππάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπάρδης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελευσίνας κ. Γιαννίκος, η Τοπική Σύμβουλος Ελευσίνας κ. Στάθη, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Στραϊτούρη και από την Δημοτική Παράταξη του «Ενωτικού Συνδυασμού» ο Επικεφαλής κ. Τσουκαλάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ανδρώνης και κ. Παραδείση και τέλος ο Τοπικός Σύμβουλος Μαγούλας κ. Μουρούτσος.