ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΟ Β΄ΚΑΠΗ

Alt
12 Δεκ 2019 1:07 PM
Κατηγορία: Κοινωνία

 

Χειροποίητα στολίδια που έφτιαξαν τα μέλη του

Με μουσικές, γλυκά και όμορφα στολίδια προετοιμάζεται το Β΄ΚΑΠΗ του Δήμου Ελευσίνας για τα Χριστούγεννα. Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης με τα μέλη του να διοργανώνουν στο ισόγειο του κτηρίου που στεγάζεται  το ΚΑΠΗ (Ιάκχου & Μιαούλη στην κάτω Ελευσίνα)  χριστουγεννιάτικο παζάρι. Μπάλες, καμπάνες, παιχνίδια, γούρια και πολλά ακόμα πολύχρωμα, χειροποίητα στολίδια που έφτιαξαν τα μέλη του ΚΑΠΗ διατίθενται προς πώληση για φιλανθρωπικό σκοπό. 
Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα προσφερθούν για την αγορά αγαθών προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ελευσίνας. 
Στην έναρξη των εορταστικών δράσεων, το ΚΑΠΗ επισκέφθηκαν μικροί μαθητές και μαθήτριες από το 3ο Νηπιαγωγείο Ελευσίνας που γέμισαν το χώρο με χαρούμενες φωνές και χαμόγελα. Τραγούδησαν τα κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια μαζί με τα μέλη του φορέα και συνοδεία κιθάρας που έπαιζε ο  κ. Γρηγόρης. Στη συνέχεια γεύτηκαν  μελομακάρονα, δίπλες και χυμό που τους πρόσφεραν απλόχερα οι εθελόντριες- μέλη του ΚΑΠΗ.
Το παζάρι χριστουγεννιάτικων δώρων στην Ιάκχου και Μιαούλη θα είναι ανοιχτό για το κοινό ως το πρωί της Παρασκευής, ενώ μετά το απόγευμα και την επομένη το πρωί θα μεταφερθεί στους οικίσκους της πλατείας, στο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Ελευσίνας.