ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ 2019

Alt
04 Νοε 2019 3:19 PM
Κατηγορία: Πολιτισμός

 

Πρόσκληση συμμετοχής  στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2019 του Δήμου Ελευσίνας,  από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ

«Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα διοργανώσει εορταστικές εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Το χριστουγεννιάτικο χωριό, με τίτλο «Χριστούγεννα σαν παραμύθι», θα απαρτίζεται από λυόμενους οικίσκους, εκ των οποίων ένας θα παραχωρηθεί στους πολιτιστικούς, αθλητικούς και κοινωνικούς φορείς για φιλανθρωπικές δράσεις.
Στον ανωτέρω χώρο θα φιλοξενηθεί σειρά καλλιτεχνικών εργαστηρίων, δράσεων, όπως επίσης και συναυλίες, με επίκεντρο τα παιδιά.
Ως πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ελευσίνας και εκφράζοντας το σύνολο των μελών του Διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας, σας απευθύνω πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, προκειμένου να συμμετάσχετε στους φετινούς εορτασμούς. 
Παρακαλείστε όπως καταθέσετε τις ακριβείς σας προτάσεις, με φιλανθρωπικό πάντοτε στόχο και συμβατό χριστουγεννιάτικο θέμα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα (4/11/2019 έως και 11/11/2019 ), προκειμένου να καταρτιστεί το συνολικό πρόγραμμα του φετινού Χριστουγεννιάτικου Χωριού.
Η παραχώρηση οικίσκου, όπως επίσης και η πρόταση διενέργειας δράσεων, απαιτεί την υποβολή της σχετικής αίτησης με την φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου ή ηλεκτρονικά (kede@elefsina.gr) η οποία θα πρέπει να εμπεριέχει περιγραφή του φιλανθρωπικού στόχου και ακολούθως να πρωτοκολληθεί στα γραφεία της ΚΕΔΕ».

Με εκτίμηση, 
Φώτιος - Παναγιώτης Τατάκης
Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης 
Δήμου Ελευσίνας