Ο Δήμος Ελευσίνας στηρίζει το Εργαστήριο Πληροφορικής και Εφαρμογών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του «Όλοι Εμείς»

Alt
14 Μάιος 2021 2:27 PM
Κατηγορία: Πόλη

Το Εργαστήριο Πληροφορικής και Εφαρμογών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών που αναπτύσσει αυτή την εποχή το Κέντρο Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, "ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ", στηρίζει ο Δήμος Ελευσίνας με τη δωρεά μηχανογραφικού εξοπλισμού.

Υπενθυμίζεται, πως ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, είχε επισκεφτεί το Κέντρο τις ημέρες του Πάσχα, όπου εκεί ενημερώθηκε για τις δράσεις αλλά και τις ανάγκες που θέλει να καλύψει το «Όλοι Εμείς» για τους ωφελούμενους του.

Η δωρεά του μηχανογραφικού εξοπλισμού, θα βοηθήσει ώστε να υπάρχουν πλέον οι απαραίτητες τεχνολογικές υποδομές, προκειμένου να πραγματοποιηθούν προγράμματα εκπαιδευτικής και κοινωνικής κατάρτισης.

Εκ μέρους του Δημάρχου, η Πρόεδρος της Β/Θμιας Σχολικής Επιτροπής, Κατερίνα Τζιγκιτζέλα, παρέδωσε τη δωρεά στην Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.).

Όπως τόνισε η κα Τζιγκιτζέλα, «ο Δήμος Ελευσίνας είναι σταθερά προσανατολισμένος στην βοήθεια προς τον συνάνθρωπο. Το αποδείξαμε και μέσα στην πανδημία, το αποδεικνύουμε καθημερινά. Είμαστε εδώ για να στηρίζουμε όσους στηρίζουν, τους ανθρώπους που βάζουν το εμείς πάνω από το εγώ. Χαίρομαι, γιατί στο Όλοι Εμείς υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας, που πρεσβεύουν αυτή τη στάση ζωής. Το λιγότερο, λοιπόν, που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους διευκολύνουμε».