Επίσκεψη Αργύρη Οικονόμου σε Κέντρο Υγείας Ελευσίνας: «Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία για να στελεχωθεί με παιδίατρο και ακτινολόγο το Κέντρο Υγείας Ελευσίνας»

01 Μαρ 2021 5:57 PM

Το Κέντρο Υγείας Ελευσίνας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο και Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα covid Ιατρό Φ. Τατάκη. Στην επίσκεψή του ο Δήμαρχος, συνομίλησε με τον Διευθυντή του Κέντρου κ. Τσιάντο, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου, συγχαίροντας τους για το έργο που προσφέρουν, ένα έργο που έγινε ακόμη δυσκολότερο λόγω της πανδημίας.

Όπως, είπε χαρακτηριστικά στους γιατρούς και τους νοσηλευτές: «Αυτές τις ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την έναρξη της πανδημίας στη χώρα μας. Όλο αυτό το διάστημα, το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό».

Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Υγείας Ελευσίνας, λειτουργεί ως Εμβολιαστικό Κέντρο τηρώντας άψογα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ενώ ο Δήμος έχει αναλάβει τη μεταφορά δημοτών που για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπορούν να προσέλθουν μόνοι τους προς εμβολιασμό.

Κατά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος επανέλαβε ότι θα συνεχίσει ο Δήμος Ελευσίνας να είναι αρωγός στους γιατρούς και νοσηλευτές του Κέντρου, στο βαθμό που του αναλογεί, στο πλαίσιο της πολύ καλής συνεργασίας που υπάρχει μέχρι τώρα.

Ωστόσο, στη συζήτηση έγινε λόγος και για τα θέματα στελέχωσης του Κέντρου, με τον Δήμαρχο να αναλαμβάνει πρωτοβουλία ώστε να έρθoυν στο Κέντρο Παιδίατρος και Ακτινολόγος.