Ορκίστηκαν μόνιμοι υπάλληλοι πέντε εργαζόμενες του Δήμου Ελευσίνας

Alt
01 Ιουν 2023 2:23 PM
Κατηγορία: Πόλη

Ως μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου Ελευσίνας, ορκίστηκαν 5 εργαζόμενες του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» ενώπιον του Δημάρχου Αργύρη Οικονόμου & της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού Ζωής Στραϊτούρη.

Οι ειδικότητες των νέων υπαλλήλων αφορούν σε κοινωνιολόγους, νοσηλεύτριες και οικογενειακές βοηθούς.

Ο Δήμαρχος Ελευσίνας αφού καλωσόρισε τις εργαζόμενες του Προγράμματος δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι τόσο για τη δικαίωση των κόπων σας όλα αυτά τα χρόνια όσο και για το γεγονός ότι η οικογένεια του Δήμου μας μεγαλώνει και στελεχώνεται με άξιους συνεργάτες. Ως Δημοτική Αρχή, πάγια θέση μας είναι να είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου μας και να έχουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία με όλους σας. Οι εργαζόμενοι του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για πάρα πολλά χρόνια καλύπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες προσφέροντας καθημερινά σημαντικές υπηρεσίες σε ευαίσθητες θέσεις, ενώ το έργο τους κατά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης ήταν εξαιρετικά κρίσιμο. Σας εύχομαι καλή συνέχεια, καλή θητεία, με δύναμη, υγεία και πρόοδο».

Από πλευράς της, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ζωή Στραϊτούρη ανέφερε: «Το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», έχει αποδείξει και αποδεικνύει καθημερινά πόσο αναγκαίο είναι, ιδίως σε κρίσιμες καταστάσεις, όπως ήταν η περίοδος της πανδημίας, που οι εργαζόμενοι, ανελλιπώς, εξυπηρετούσαν κάθε συνάνθρωπό μας που βρισκόταν σε ανάγκη ή δεν μπορούσε να αυτοεξυπηρετηθεί. Είμαι σίγουρη ότι και οι 5, μόνιμες πλέον υπάλληλοι θα συνεχίσουν το σπουδαίο έργο τους προς τις ευπαθείς ομάδες, με την ίδια ζέση. Ως αρμόδια Αντιδήμαρχος, χαίρομαι ιδιαίτερα που η συνεργασία μας συνεχίζεται και ανήκουν και επίσημα πια, στο δυναμικό του Δήμου μας και του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας. Εύχομαι καλή θητεία και να συνεχίσουν με την ίδια αγάπη αυτό που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν».