Τα Δημοτικά Γυμναστήρια «ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ» και «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ» αναβαθμίζονται

24 Μάιος 2021 12:27 PM
  • Πανελευσινιακός
Κατηγορία: Αθλητισμός

Αργύρης Οικονόμου: «Αλλάζουμε τα παρκέ, φροντίζουμε για την καθαριότητα, δημιουργούμε νέους αθλητικούς χώρους για πρόσβαση πολιτών και αθλητών».

Σε σημαντικές εργασίες συντήρησης στο Δημοτικό Γυμναστήριο «ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ» , προχωρά ο Δήμος Ελευσίνας μετά την επιτυχή δημοπράτηση του έργου και την κατακύρωση αναδόχου.

Έτσι το επόμενο διάστημα, θα αντικατασταθεί το παρκέ στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Ανδρέας Δασκαλάκης» και θα τοποθετηθεί νέο στο Γυμναστήριο «Παναγιώτη Βογιατζή», ενώ παράλληλα θα γίνουν και εργασίες συντήρησης.

Με αφορμή τις παραπάνω εξελίξεις ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, συναντήθηκε με τα μέλη του Δ.Σ. του Πανελευσινιακού Μπάσκετ & Στίβου, προκειμένου να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και τον προγραμματισμό προσεχών δράσεων.

Όπως δήλωσε ο Αργύρης Οικονόμου σχετικά: «Είναι σε εξέλιξη διαδικασίες αναβάθμισης των υποδομών στα γήπεδα "Τ. Βογιατζής" και "Ανδρ. Δασκαλάκης", ενώ παρεμβάσεις θα γίνουν και στο Στάδιο "Κ. Παπανικολάου".

Στόχος μας είναι από τη νέα αθλητική χρονιά, ομάδες και ακαδημίες να προπονούνται και να παίζουν με ασφάλεια. Έχουμε έμπρακτα αποδείξει ότι η ασφάλεια είναι η πρώτη μας μέριμνα, κάτι που έγινε ορατό και την περίοδο των υγειονομικών περιορισμών, όπου θέσαμε πάνω απ’ όλα την ασφάλεια των μαθητών- αθλητών. Οι σειρήνες που έθεταν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία και προέτρεπαν σε παράβαση όσων είχαν θεσπίσει οι ειδικοί, δεν «πέρασαν».

Σήμερα, φροντίζουμε ακόμη πιο εντατικά την καθαριότητα των γηπέδων και προσφέρουμε δωρεάν rapid tests στους Συλλόγους, εφόσον αυτό απαιτηθεί. Πέρα, όμως από αυτά, συνεχίζουμε τις ουσιαστικές παρεμβάσεις, με στόχο την εξεύρεση και δημιουργία νέων χώρων, για να έχουν πρόσβαση στην άθληση όλοι οι πολίτες της Ελευσίνας και της Μαγούλας».