Συνεχίζονται απρόσκοπτα οι εργασίες αναβάθμισης των σχολικών μονάδων σε Ελευσίνα & Μαγούλα

29 Σεπ 2022 1:37 PM
Κατηγορία: Παιδεία

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι εργασίες αναβάθμισης, επισκευής και συντήρησης των σχολικών μονάδων σε Ελευσίνα και Μαγούλα.

Με τη συνδρομή της Τεχνικής Υπηρεσίας και των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Ελευσίνας, η Δημοτική Αρχή φιλοδοξεί, με υπομονή και επιμονή, να δημιουργήσει ένα φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον για τους μαθητές του Δήμου μας.

Σημειώνεται, πως τους τελευταίους μήνες εκτελέστηκαν εργασίες επισκευής και συντήρησης σε όλα τα σχολικά κτήρια, προκειμένου η νέα σχολική χρονιά να βρει τους μαθητές σε ανανεωμένο περιβάλλον.

Πρόσφατα, παραδόθηκαν προς χρήση και οι πλήρως ανακαινισμένες τουαλέτες του Γυμνασίου – Λυκείου Μαγούλας, μετά τις εργασίες που πραγματοποίησε η Β/Βάθμια Σχολική Επιτροπή, υπό την Πρόεδρο Κατερίνα Τζιγκιτζέλα.

Οι εν λόγω χώροι ανακατασκευάστηκαν πλήρως, με εργασίες που συνέβαλαν τόσο στη λειτουργική όσο και στην αισθητική τους αναβάθμιση.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών, ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου, δήλωσε σχετικά: «Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν δουλεύεις με σοβαρότητα και αγάπη γι' αυτό που κάνεις! Οι φωτογραφίες είναι από τις πλήρως ανακαινισμένες τουαλέτες στο Γυμνάσιο - Λύκειο Μαγούλας, που δεν θυμίζουν σε τίποτα την προηγούμενη κατάσταση. Όπως βλέπετε και έχετε ήδη διαπιστώσει από προηγούμενες εργασίες, δεν κάνουμε μόνο τα "τυπικά" αλλά δημιουργούμε, με υπομονή, επιμονή και διάθεση, ένα σύγχρονο περιβάλλον για τους μαθητές. Ευχαριστώ τις Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών, Κατερίνα Τζιγκιτζέλα και Στέλλα Κάβουρα, για την όρεξη, την προσπάθεια και τη δουλειά τους, δείγμα της προσφοράς τους στην πόλη και τα παιδιά! Φυσικά, οι παρεμβάσεις συνεχίζονται και στα υπόλοιπα σχολεία».