ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗ "ΦΛΟΓΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ"

Alt
23 Jan 2020 3:35 PM
Κατηγορία: Society

 

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν διοίκηση και αθλητές του  Αθλητικού Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ Μαγούλας» το Σάββατο 18 Ιανουαρίου. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα Μαγούλας. Μετά τη δοξολογία ο ιερέας ευχήθηκε «χρόνια πολλά με υγεία και λιγότερους τραυματισμούς». Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο προπονητής του συλλόγου Χρ. Σαλαμανίκας που αναφέρθηκε στις επιτυχίες των αθλητών τη χρονιά που πέρασε, ευχαρίστησε και συνεχάρη τους γονείς και έκλεισε με ευχές για χαρούμενο και  ευτυχισμένο νέο έτος , γεμάτο επιτυχίες. 
Ακολούθησε η βράβευση δύο αθλητών του συλλόγου για τις υψηλές διακρίσεις τους.
Συγχαρητήρια στους αθλητές που διακρίθηκαν έδωσε ο αντιδήμαρχος Μαγούλας  Μίχας Μενέλαος, τονίζοντας τη σημασία συμμετοχής στις αθλητικές δραστηριότητες.  Μεταφέροντας  τις ευχές του δημάρχου κ. Αργύρη Οικονόμου ευχήθηκε προς όλους να είναι γεροί, δυνατοί, με νέες μεγαλύτερες επιτυχίες.  
Τους γονείς και τις οικογένειες  που στηρίζουν τα παιδιά στον αθλητισμό συνεχάρη  η πρόεδρος του ΣΔΚ Μαγούλας  Σοφία Στάμου, η οποία ευχήθηκε παράλληλα «το νέο έτος να φέρει πολλές νίκες».      
Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο πρόεδρος του ΣΔΚ Ελευσίνας Γιάννης Γιαννίκος, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΚΠΑΑ Βαγγέλης Ρόκας και εκπρόσωποι τοπικών φορέων τη Μαγούλας. 
Ο ΑΣ «Φλόγα Μαγούλας» δραστηριοποιείται στο άθλημα του τζούντο και στα σχεδόν τρία χρόνια παρουσίας του έχει να επιδείξει σημαντικές διακρίσεις που αριθμούν δεκάδες μετάλλια σε ελληνικά και βαλκανικά πρωταθλήματα