ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Alt

Κατόπιν της χθεσινής συνάντησης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, με τον Υφυπουργό κ Ιωάννη Μπούγα, ενημερώνουμε , ότι δεν λάβαμε κατηγορηματική δέσμευση, ότι το Ειρηνοδικείο  υπό μορφή Πρωτοδικείου, στο οποίο θα υπάγονται οι δήμοι Ελευσίνας, Μάνδρας – Ειδυλλίας και Ασπροπύργου θα  παραμείνει στην Ελευσίνα, αντί των Μεγάρων, αν και υποστηρίξαμε με ισχυρή επιχειρηματολογία,  ότι δεν είναι δυνατή η κατάργηση του Ειρηνοδικείου Ελευσίνας, χωρίς ορισμό της πόλης μας ως περιφερειακής έδρας του Πρωτοδικείου Πειραιώς.

Λυπούμαστε που δεν δόθηκε από τον Υφυπουργό χρόνος,  στους εκ των βουλευτών της Δυτικής Αττικής, που παραβρέθηκαν να εκθέσουν θέση.

Δηλώνουμε, ότι οι αγώνες μας θα κλιμακωθούν με ένταση, ενάντια στις πολιτικές αποφάσεις που είναι σε βάρος των πολιτών μας και της εν γένει επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Ανακοινώνουμε, ότι την Τρίτη και ώρα 13:00μ.μ. ο Δήμος Ελευσίνας οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο  Δικαιοσύνης.

Καλούμε όλους τους πολίτες Ελευσίνας- Μαγούλας, Μάνδρας Ειδυλλίας και Ασπροπύργου, καθώς και επαγγελματικούς φορείς να συμμετάσχουν, για να διατρανώσουμε την αντίθεση μας.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ