Υπογραφή σύμβασης για διανοίξεις δρόμων και κατασκευή πεζοδρομίων στο Αεροδρόμιο: Ξεκινούν το επόμενο διάστημα τα έργα

Alt
12 Νοε 2021 9:51 AM

Υπεγράφη, την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου,  η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου που αφορά στις διανοίξεις δρόμων και κατασκευής πεζοδρομίων, στην πολεοδομική ενότητα Αεροδρομίου, μετά από μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ελευσίνας υπό τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Θανάση Μαυρογιάννη.

Ο προϋπολογισμός του έργου, που άμεσα θα ξεκινήσει, ανέρχεται στο ποσό των 450.000 ευρώ.

Σημειώνεται, πως το έργο χρηματοδοτείται από την επιχορήγηση που εξασφάλισε ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Οι διανοίξεις αφορούν σε τμήματα των οδών Παπαφλέσσα, Μητροπολίτου Χρυσοστόμου Τραπεζούντος, Ι. Παπαγιάννη, Ιάνη Ξενάκη, Ι. Καποδίστρια, Ηλία Ηλιού, Μ. Χατζηδάκι, Καυκάσου, Γ. Χατζημελέτη, Ευκλείδη, Πυρουνάκη, Ησιόδου, Ελευσινιακού Κηφισού, Φιλικής Εταιρείας.

Η περιοχή του Αεροδρομίου χρήζει συνολικής αναβάθμισης και προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται, σταθερά και εντατικά η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ελευσίνας.

Για την υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος Ελευσίνας ανέφερε: «Το έργο αυτό έρχεται να προστεθεί στο σύνολο των στοχευμένων κινήσεων που κάνουμε στην περιοχή. Είναι μία περιοχή με σοβαρά προβλήματα, λειτουργικά και αισθητικά, που εμείς δεν πρόκειται να αφήσουμε «στην τύχη της» αλλά αντιθέτως, στοχεύουμε στη σταδιακή αλλά πλήρη αναβάθμισή της»