Σύσκεψη στο Δημαρχείο Ελευσίνας για την πορεία του Covid-19 στον Δήμο μας

09 Νοε 2021 12:29 PM

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Ελευσίνας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, 9 Νοεμβρίου, με αφορμή την αυξανόμενη τάση των κρουσμάτων τόσο στον Δήμο μας όσο και στην ευρύτερη Δυτική Αττική.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αν. Διοικητής του Θριασίου Νοσοκομείου, κος Χρ. Πιλάλης, ο Διοικητής του Κ.Υ. Ελευσίνας, Δ. Τσιαντός, ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου και οι Αντιδήμαρχοι, Λ. Παππάς, Μ. Μίχας και Εύη Άνθη.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ελευσίνας, Ι. Παναγιωτούλιας αλλά και οι Πρόεδροι της Α/Βάθμιας & Β/Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Στ. Κάβουρα – Σερεμέτη και Κ. Τζιγκιτζέλα, αντίστοιχα.

Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκε η ανάγκη θωράκισης του Δήμου μας, ενόψει της προδιαγεγραμμένης όξυνσης της πανδημίας, το επόμενο διάστημα, ενώ τέθηκε και η σημαντικότητα του εμβολιασμού των πολιτών, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις.

Από πλευράς του, ο Δήμαρχος Ελευσίνας ανέφερε πως: «Η θωράκιση και προστασία του Δήμου, των σχολείων μας και του συνόλου των συμπολιτών μας είναι επιβεβλημένη και δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Η κατάσταση που βιώνει ολόκληρη η χώρα είναι δύσκολη και η δική μας υπευθυνότητα, απαραίτητη».