Συνάντηση Αργύρη Οικονόμου με Εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου. Κύκλος δωρεάν rapid tests αποκλειστικά για τους επαγγελματίες για το ασφαλές άνοιγμα της αγοράς

Alt
03 Απρ 2021 3:44 PM
Κατηγορία: Πόλη

Αργύρης Οικονόμου: «Αισιοδοξούμε μαζί με τους εμπόρους με το άνοιγμα της αγοράς την Δευτέρα. Ευκαιρία οι έμποροι να συμμετάσχουν στα δωρεάν rapid tests το επόμενο διάστημα»

Με τον Γενικό Γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου και Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Δυτικής Αττικής, Πατιστή Νικόλαο, καθώς επίσης και τον Εκπρόσωπο του υπό σύσταση Εμπορικού Συλλόγου Ελευσίνας, κ. Γκίνη Ευάγγελο, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου.

Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο Δήμαρχος μετέφερε την αισιοδοξία της Δημοτικής Αρχής ότι το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων την προσεχή Δευτέρα, θα σημάνει την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για την επιστροφή σε πιο κανονικούς και φυσιολογικούς ρυθμούς.

Παράλληλα, ζήτησε και από τους δύο Εκπροσώπους των Συλλόγων, να ενημερώσει τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, πως την Κυριακή 4 Απριλίου, σε συνεργασία με το Attiko Medihall, από τις 10 έως 12, στο Δημαρχείο Ελευσίνας θα διεξάγονται δωρεάν rapid tests αποκλειστικά για τους επαγγελματίες και υπαλλήλους τους.

Από την πλευρά τους, τόσο ο κ. Πατιστής, όσο και ο κ. Γκίνης, ζήτησαν ο κύκλος των δωρεάν rapid tests να συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, ώστε το άνοιγμα της αγοράς έστω και με περιορισμούς, να γίνει με τον πλέον ασφαλή τρόπο.