Συντήρηση σχολείων και του ανοικτού γηπέδου «Ανδρέας Δασκαλάκης» μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»

10 Νοε 2021 11:35 AM
Κατηγορία: Πόλη

Στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» εντάχθηκαν δύο ακόμη σημαντικά έργα για τον Δήμο Ελευσίνας, συνολικού ποσού 559.720,00 ευρώ.

Συγκεκριμένα, η χρηματοδότηση, μέσω του προγράμματος, αφορά στη συντήρηση σχολικών μονάδων και ανοικτών αθλητικών χώρων του Δήμου Ελευσίνας και αποτελείται από 2 υποέργα: 

Το πρώτο αφορά στη συντήρηση δημοτικών σχολικών μονάδων 1ου και 3ου Γυμνασίου της Δ.Ε. Ελευσίνας και σχετίζεται με οικοδομικές εργασίες και εργασίες νέων ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων (499.720€).

Το δεύτερο ενταχθέν, στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», έργο αφορά σε εργασίες συντήρησης του ανοικτού γηπέδου καλαθοσφαίρισης στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ανδρέας Δασκαλάκης" (60.000€).

Για τη χρηματοδότηση των έργων, ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, ανέφερε: «O Δήμος μας έχει, πλέον, τις προϋποθέσεις να διεκδικεί προγράμματα και να κάνει χρήση χρηματοδοτικών εργαλείων. Έτσι λοιπόν, η πρώτη ένταξη σε χρηματοδότηση του προγράμματος Τρίτσης είναι γεγονός. Η συντήρηση των σχολείων του Δήμου μας αλλά και των αθλητικών χώρων, αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, στοχεύοντας στην ασφάλεια και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του Δήμου».